پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115511
قيمت حامل‌هاي انرژي اضافه نمي‌شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 688

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمدباقر نوبخت در ادامه سفر به استان گيلان، روز جمعه در جمع نمازگزاران رشت اظهار کرد: ممکن است امسال منابع ??? هزار ميليارد توماني درآمد کشور تحقق نيابد، بنابراين منابع ديگري را تعريف کرديم تا در لايحه اصلاحيه بودجه ?? تغيير دهيم و همچنين در دولت متعهد شده‌ايم که لايحه بودجه ?? را تا آذرماه تقديم مجلس کنيم.

وي خطاب به مردم استان گيلان گفت: آنچه فرزندان شما در دولت تدبير و اميد متعهد شده‌اند، حذف دخالت‌هاي دشمنان انقلاب است که هيچگاه در طول اين چند سال با تحريم‌ها و ترورهاي مختلف دست از کشور ما نکشيدند. اگر نيروهاي بسيج، سپاه، ارتش طي ?? سال گذشته در مقابل با حملات دشمنان بسيج شدند امروز نيز همچنان بايد در مقابل حملاتي که اقتصاد کشور را هدف گرفته‌اند، بايستند.

معاون برنامه‌ريزي و راهبردي رئيس‌جمهور همچنين خاطرنشان کرد: نظام جمهوري اسلامي که محصول خون شهدا، فرمايشات امام(ره) و مقام معظم رهبري است امروز در تهاجم اقتصادي قرار گرفته است ولي ما با مقاومت اقتصادي به مقابله برمي‌خيزيم.

نوبخت با اشاره به دوران دفاع مقدس نيز تاکيد کرد: اگر ديروز با شهيدان همرزم بودم امروز نيز به عنوان يک سرباز کوچک در اين مقاومت اقتصادي با لباس خدمت به مردم در برابر تهاجم اقتصادي مقاومت مي‌کنم.

سخنگوي دولت در پايان تصريح کرد: بايد اختلافات را کنار بگذاريم؛ ما همه فرزندان اين استانيم و براي رضاي خدا و آرامش روح امام(ره) و فقط به توسعه کشور و استانمان فکر کنيم.

منبع:افکار

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html