به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام خطير در جمع دانشجويان طرح ولايت در نشست تخصصي حجاب و عفاف در دانشگاه شهرکرد گفت: براي حجاب و حيا دلايل بسياري وجود دارد که يکي از آنها دليلي عقلي است.
وي خاطرنشان کرد: حيا و وقار يک ارزش ذاتي در هر زني است که به صورت فطري در او وجود دارد و يک زيبايي براي او محسوب مي شود که اگر زني اين حيا را در خود حفظ کرد به طور خودکار ارزشش بالاتر رفته و زيباتر و جداب تر مي شود.
استاد طرح ولايت بيان داشت: حجاب و پوشش براي حفط اين حيا به کار مي رود و بدحجابي و بدپوششي باعث به خطر افتادن حياي زن مي شود؛ به گونه اي که دختران و زنان سبک با وضعيت پوشششان، خود را به سمت بي حيايي پيش مي برند.
حجت الاسلام خطير يادآور شد: تفاوت هاي زيادي در زن و مرد وجود دارد که يکي از آنها اين است که مردان طبيعتشان براي کارهاي سخت و زنان طبيعتشان براي کارهاي سبک و عاطفي قرار داده شده است.
وي افزود: آقايان براي جذب شدن به زن آفريده شدند و زنان براي جذب کردن مردان که اين امر براي حفظ نظام خانواده از سوي خداوند در زنان و مردان قرار داده شده و بايد اين طبيعت ها در مسير درست خود قرار بگيرند.
استاد طرح ولايت تصريح کرد: از آنجائيکه زنان مظهر جمال و جذب هستند و از طرف ديگر ضعف جسماني در زنان زياد است؛ پس اگر در پوشش و معاشرت خود آزاد باشند، به خاطر آسيب پذيري بالايشان بسيار آسيب مي بينند.
حجت الاسلام خطير گفت: هيچکس نمي تواند بگويد من ناامني را دوست دارم و همه مي دانند که امنيت روحي، عاطفي و جسمي زنان وابسته به پوشش است؛ يعني اگر زنان جامعه پوشش را رعايت کنند، براي خود امنيت به همراه مي آورند.
وي تأکيد کرد: اگر کسي بخواهد با شعار آزادي براي خود پوشش قائل نباشد، بايد به آن گفت که اين آزادي شما حريم آزادي ديگران چه زنان و چه مردان جامعه را به خطر مي اندازد.
استاد طرح ولايت در جواب اين سوال که اگر در ايران مانند جوامع غربي از ابتدا حجاب وجود نداشت، مردان جامعه حريص نمي شدند و ديگر مزاحمتي براي زنان به وجود نمي آمد گفت: اگر مردان جوامع غربي در مقابل زنان عريان جامعه ي خود عادي شده بودند، اين همه آمار تجاوز و مزاحمت براي خانم ها در جوامع آنها بالا نبود.
حجت الاسلام خطير اذعان داشت: غريضه ي شهوت مردان مانند غرايز ديگر نيست که سيري پذير باشند بلکه مانند آب دريا است که هرچقدر بنوشي تشنه تر مي شوي.
وي تأکيد کرد: زنان جامعه عفيف هستند و تاوان نبود حجاب براي عادي شدن مردان، از بين رفتن عفت و سرمايه زنان جامعه است؛ همچنين عادي نشدن مسائل جنسي نعمتي است از سوي خداوند براي اينکه کانون و نظام خانواده مستحکم شود.
استاد طرح ولايت افزود: اگرچه حجاب در ظاهر يک حرج و سختي است اما طبق آيات و روايات، در صورت نبودن حجاب يک حرج و سختي بزرگتر که همان آزار و اذيت هايي از سوي مردان در جامعه است براي زن به وجود مي آيد.
وي خاطرنشان کرد: در مقابل حياي زنان، غيرت مردان است که همانطور که برخي از کارها موجب از بين رفتن حياي زن مي شود، برخي از گناهان موجب از بين رفتن غيرت مردان در جامعه مي شود.
استاد طرح ولايت تأکيد کرد: هرچقدر بي غيرتي در جامعه بيشتر شود، حجاب زنان نيز از بيشتر لطمه مي بيند و زنان بيشتر موجب آزار و اذيت قرار مي گيرند و جامعه براي آنها ناامن مي شود؛ بي حيايي و بي غيرتي موجب بدحجابي در جامعه شده اند.
منبع:جهان بين نيوز