اين نامه که به امضاي بيش از سه چهارم نمايندگان آن رسيده، در آستانه آغاز به کار حسن روحاني، رئيس جمهوري جديد ايران، براي کاخ سفيد فرستاده شده است.
همچنين کنگره امريکا اواخر هفته گذشته راي به تصويب طرح جديدي براي تحريم ايران داد که بر اساس آن، دسترسي ايران به بازار جهاني براي صادرات نفتياش به صفر مي رسد و مشترياني که به خريد نفت از ايران ادامه دهند، تنبيه ميشوند.
به عقيده کارشناسان، آمريکا با تصويب اين لايحه نشان داد که امکان لغو تحريم ها و گفتگو در شرايط عادلانه اعتقادي ندارد.
با اين حال رسانه هاي دوم خردادي پس از تصويب قاطعانه تحريم هاي جديد که ??? راي موافق کنگره را در مقابل ?? راي مخالف به همراه داشت، سکوت اختيار کردند. آن ها که در هشت سال گذشته هر اقدام خصمانه آمريکا را در بوق و کرنا مي نمودند
اين رسانه ها “سياست خارجي دولت احمدي نژاد را يکي از عوامل اصلي فشار به ايران” عنوان مي کردند که با روي کار آمدن حسن روحاني، فضاي ديلماسي تلطيف شده و “فرصت گفتگوي ايران و آمريکا” فراهم مي شود.
اين در حالي بود که رسانه هاي اصلاح طلب انتخاب حسن روحاني را فرصت مناسبي براي بهبود روابط با آمريکا عنوان ميکردند و به صورت گسترده اي اين موضوع را در رسانه هاي خود پوشش مي دادند.

به ويژه پس از انتشار نامه ??? نماينده پارلمان آمريکا به اوباما که در آن از رئيس جمهور آمريکا خواسته بودند مقدمات گفتگوهاي جديد با ايران را فراهم آورد، اين رسانه ها با شعف قابل توجهي اين موضوع را پوشش داده و در تحليل هاي شتابزده از بهبود روابط ايران و آمريکا در آينده نزديک نوشتند.
البته برخي از چهره هاي جريان اصلاح طلبي همانند صادق زيباکلام پا را فراتر گذاشته و در نامه اي سرگشاده به حسن روحاني از وي درخواست کردند که براي برقراري رابطه فوري با آمريکا از مردم ايران همه پرسي شود.
موضوعي که سياست يک بام و دو هواي رسانه هاي زنجيره اي اصلاح طلب را در مواجه با آمريکا نشان مي دهد.
منبع خبر: بوتيا نيوز