پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115326
رونمايي تحريم‌ جديد براي دولت روحاني
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 648

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، رويترز اظهار کرد: مجلس نمايندگان آمريکا چهارشنبه هفته جاري درباره لايحه تشديد تحريم‌هاي اقتصادي عليه ايران رأي‌گيري مي‌کند. بر اساس اين گزارش، تصويب اين لايحه منجر به کاهش بيشتر صادرات نفت ايران خواهد شد.

به‌گفته يک نماينده مجلس نمايندگان آمريکا، روز چهارشنبه لايحه‌اي در مجلس به رأي گذاشته خواهد شد که هدفش کاهش روزانه يک ميليون بشکه صادرات نفت ايران در طول يک سال است. انتظار مي‌رود اين لايحه به‌راحتي در مجلس نمايندگان که جمهوري‌خواهان اکثريت آن را تشکيل مي‌دهند تصويب شود، اما بدون تصويب سنا تبديل به قانون نمي‌شود. کميته بانک‌داري سنا نيز بايد نسخه مورد نظر خود را درباره اين لايحه تا ماه سپتامبر ارائه کند.

در صورت تصويب اين لايحه در مجلس نمايندگان شکاف ميان کنگره و کاخ سفيد درباره تصويب تحريم‌هاي جديد عليه ايران افزايش خواهد يافت. اين لايحه در حالي به رأي گذاشته خواهد شد که دولت باراک اوباما هفته گذشته بخشي از تحريم‌ها در زمينه تجهيزات پزشکي را لغو کرد. وزارت خزانه‌داري آمريکا پنج‌شنبه (? مرداد) اعلام کرد برخي اقلام را به ليست تجهيزات پزشکي که مي‌توانند بدون کسب اجازه‌نامه ويژه به ايران ارسال شوند، افزوده است.

از سوي ديگر وزارت خارجه آمريکا نسبت به عواقب تصويب اين لايحه بر روابط آمريکا با کشورهاي وارد کننده نفت از ايران از جمله چين، هند و کشورهاي آسيايي هشدار داد.

طرفدارن رويکرد ديپلماتيک با ايران نيز ابراز نگراني کرده‌اند که تصويب اين طرح در حالي که رئيس جمهور جديد ايران هنوز به‌طور رسمي روي کار نيامده است، پيام اشتباهي به ايران ارسال مي‌کند و مذاکرات هسته‌اي تهران و گروه ?+? را که قرار است ماه سپتامبر (شهريور) برگزار شود، تحت تأثير قرار خواهد داد.
برخي منابع نيز اطلاع داده‌اند تيمي از وزارت خارجه آمريکا مشغول رايزني با سنا براي تعليق اين لايحه در چند ماه آتي است.

* کنگره آمريکا با طرح جديد تحريم ايران اميد تعديل موضع تهران را از بين مي برد

دو تن از فرماندهان ارشد سابق ارتش آمريکا با انتقاد از طرح مجلس نمايندگان آمريکا براي تشديد تحريم ها عليه ايران تاکيد کردند: «مجلس نمايندگان نبايد اميدها براي تعديل موضع ايران قبل از اينکه روحاني موقعيت اقدام پيدا کند، را از بين ببرد.»

در حالي که اعضاي مجلس نمايندگان آمريکا قرار است اين هفته به طرح تشديد تحريم هاي نفتي ايران راي دهند و توقف کامل صادرات نفت ايران را براي يک سال آينده هدفگذاري کنند به نظر مي رسد سياستمداران آمريکايي در مورد نحوه برخورد با ايران دچار دودستگي شده اند.

به گزارش رويترز طرفداران رويکرد ديپلماتيک در قبال پرونده هسته اي ايران در آمريکا نگران اند که تصويب اين طرح قبل از بر سر کار آمدن حسن روحاني در ايران، پيامي اشتباه را در آستانه مذاکرات هسته اي به تهران ارسال کند.

ژنرال جوزف هور و لاورنس ويلکرسون، دو تن از فرماندهان ارشد سابق ارتش آمريکا هفته گذشته در مقاله اي که در روزنامه هيل به چاپ رسيد نوشتند: «مجلس نمايندگان نبايد اميدها براي تعديل موضع ايران قبل از اينکه روحاني موقعيت اقدام پيدا کند، را از بين ببرد.»

در همين حال وزارت خزانه داري آمريکا پنجشنبه گذشته در تلاش براي ترسيم چهره اي بشردوستانه از دولت اين کشور، فهرست تجهيزات پزشکي اي که مي توانند بدون مجوز ويژه به ايران صادر شوند را افزايش داد.

وزارت امور خارجه آمريکا از مدت ها پيش هشدار داده است که حرکت بسيار سريع در استفاده از تحريم ها براي کاهش صادرات نفت ايران مي تواند به اقتصاد کشورهاي متحد آمريکا ضربه بزند. وندي شرمن، نماينده واشنگتن در مذاکرات هسته اي با ايران، ماه گذشته در جلسه استماع سنا گفت، اين به سود منافع آمريکا نخواهد بود که ما باعث شويم هر کدام از اقتصاد هاي وارد کننده نفت به دليل تحريم هاي قوي تر لطمه ببيند.

مشاوران کنگره گفتند، مجلس نمايندگان آمريکا که اکثريت آن در اختيار نمايندگان جمهوري خواه قرار دارد قرار است روز چهارشنبه طرحي را که هدف از آن کاهش يک ميليون بشکه ديگر از صادرات روزانه نفت ايران در طي يک سال است را به راي بگذارد.

اين طرح که انتظار مي رود به راحتي به تصويب مجلس نمايندگان برسد، بلافاصله به قانون تبديل نخواهد شد و ابتدا بايد به تصويب سنا نيز برسد. کميته بانکي سناي آمريکا نيز احتمالا طرح خود در زمينه تشديد تحريم هاي ايران را در ماه سپتامبر بررسي خواهد کرد و پس از آن اين طرح براي راي گيري به جلسه علني سنا خواهد رفت.

در صورت تصويب طرح تشديد تحريم نفتي در مجلس نمايندگان آمريکا در طي اين هفته، شکاف در بين قانونگذاران کنگره و برخي از اعضاي دولت اوباما بر سر نحوه برخورد با موضوع هسته اي ايران پررنگ تر خواهد شد.
بسياري از قانونگذاران آمريکايي تمايل دارند تا موضعي سرسختانه را در تلاش براي کاهش دادن سرعت برنامه هسته اي ايران از خود نشان دهند، اما دولت اوباما هفته گذشته اقداماتي را براي کاهش نسبي تحريم ها عليه ايران انجام داد.
طرح مذکور که هدف از آن به صفر رساندن صادرات نفت ايران است، ممکن است با مخالفت چين و هند که بزرگترين مشتريان نفتي ايران هستند مواجه شود و موجب افزايش قيمت جهاني نفت شود.

منبع:تسنيم

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html