پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114772
تجمع کارگران شرکت توليدي فلات کوهرنگ شهرکرد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 764

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،  يکي از اين کارگران علت تجمع را تاخير بيش از سه ماه در پرداخت حقوقشان عنوان کرد و گفت: چند ماهي است که معيشت براي ما بسيار تنگ شده و و با اين دستمزد اداره کاري هم، گذران زندگي سخت شده است.

کارگري ديگر هم با اشاره به اينکه سال گذشته 70 نفر از کارگران اين مجموعه، از کار اخراج شدند، گفت: مدير شرکت به ما هشدار داده "در صورت تجمع هاي دوباره ، ضمن ااغتشاشگر اعلام کردن شما، از اين کارگاه اخراج خواهيد شد."

گفتني است، شرکت توليدي صنايع غذايي فلات کوهرنگ با بيش از 7 سال سابقه توليد لبنيات در چهارمحال و بختياري داراي250 کارگر است.

اين تجمع، دومين تجمع کارگران در طول شش ماه اخير در اين شرکت است.

منبع:جهان بين نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html