به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از بام ايران خبر، دکتر درويشي در همايش زن در اسلام که در سالن شهيد فهميده شهرکرد برگزار شد توانمندي هاي زنان در انجام وظايف محوله را بي نظير عنوان کرد و گفت: زنان و مادران رکن اصلي تعليم و تربيت در جامعه هستند.
درويشي با اشاره به خصلت محبت و عاطفه در زنان اظهار داشت: به خاطر همين خصيصه خداوند مقام شفاعت را به حضرت زهرا(س) اعطا کرد.
وي از زن به عنوان جلوه اي از محبت الهي، خلاقيت الهي، ربوبيت الهي و مهمترين رکن تربيت خانواده و جامعه ياد کرد و گفت: خانه داري و پرورش فرزند از بزرگترين عبادات است.
درويشي بالا رفتن آمار طلاق را ناشي از تربيت ناصحيح و توقعات نابجاي نسل جديد عنوان کرد و گفت: تربيت و پرورش صحيح فرزندان از ايجاد اين مشکلات جلوگيري مي کند که اين مهم بر عهده مادران است.
وي عدم گفتگو در بين خانواده ها را يک معضل دانست و افزود: با گفتگو و تبادل نظر در خانواده بسياري از مسائل حل و فصل مي شود.
درويشي تاکيد کرد: منزلت و سربلندي جامعه مرهون زنان است چرا که مي توانند ريشه هاي جامعه را با تربيت صحيح فرزند از آفات و مشکلات برهانند.