پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114610
اخطار! از" تلفنبانک"ها استفاده نکنيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 664

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،بانک ها طي سال هاي اخير با تبليغات گسترده از راه اندازي و گسترش خدمات تلفنبانک شان خبر مي دهند و اعلام مي کنند جهت ارائه خدمات بانکي اعم از اطلاع از مانده حساب ، گردش حساب و پرداخت قبوض خدماتي و کاهش مدت انتظار در شعب بانک و سفرهاي درون شهري اقدام به راه اندازي سيستم تلفنبانک نموداند اما هيچ اشاره اي به خطرات استفاده از اين سيستم نمي کنند.

توجيه بانک ها هم اين است که از آنجايي که همه بانک ها اين سيستم را راه اندازي کرده اند و برخي سازمان هاي دولتي هم ساختاري شبيه به آن را راه اندازي کرده اند حتما امن است!!
 
اخطار!
در طي کليه مراحل استفاده شما از تلفنبانک و اعلام کد هاي امنيتي به مخابرات و پس از آن به بانک امکان نصب دستگاه شنود وجود دارد. به اين ترتيب سارقان و هکر ها با کمک دستگاه هاي بسيار ساده و بعضا ارزان قيمت مي توانند اطلاعات و رموز شما را سرقت کنند و بعد از آن هم حسابتان را خالي کنند يا حداقل هميشه از موجودي شما آگاه باشند.
 
 اين فرايند چطور امکان پذير است؟
 
فرضيه اول
سيستم بيش از 90 درصد تلفن هاي موجود در کشور اعم از خانگي و تجاري آنالوگ مي باشد به اين معني که از طريق دو سيم مسي از محل اشتراک، مشترک به مخابرات متصل مي شود. اگر هر مکاني در اين مسير يک دستگاه شنود ساده (caller ID)که در اغلب فروشگاه هاي لوازم الکتريکي موجود است نصب شود به راحتي ميتوان رمزها را دزديد.    
به فرض اينکه شما يک فرد شناخته شده بازاري باشيد و هر روز پيش از ظهر اطلاعات حسابتان را چک کنيد هر کس از اين موضوع مطلع باشد از همسايه ها گرفته تا ماموران مخابرات مي توانند اطلاعات شما را سرقت کنند!!
اگر هنگام وارد کردن رمز خود در سيستم تلفنبانک دقت کرده باشيد با فشردن هر کليد صداي خاصي به گوش مي رسد  که اين به معني آن است که عددها به اين ترتيب رمز گذاري شده و به سيستم بانک ارسال مي شود.
به اين ترتيب حتي لازم نيست فرد سارق تماس هاي شما را شنود کند اگر به هرطريقي بتواند آنها را ضبط کند از طريق يک سيستم رايانه اي مي تواند به رمز ها دست پيدا کند.
اگر جزو اندک کاربران تلفن هاي ديجيتال هم هستيد چندان خيالتان راحت نباشد چرا که هر فردي با کوچکترين اطلاعات فني قادر است  با حضور در مسير انتقال، اطلاعات شما را هک کند
   
 فرضيه دوم
فرض ديگري هم وجود دارد. البته اغلب بانک ها براي پيشگيري از چنين سرقت هايي تمهيداتي انديشيده اند اما اين به معناي غير ممکن بودن اين فرضيه نيست.
به اين ترتيب که اگر فردي به هرطريقي به خطوط بانک ها دسترسي پيدا کند قادر خواهد بود ظرف مدت بسيار کوتاهي کليه اطلاعات مشتريان آن بانک راسرقت کند.
 
 فرضيه سوم
سيستم مخابرات براي نگهداري چنين اطلاعات حساسي طراحي نشده  به اين ترتيب مخابرات و سالن هاي دستگاه  به شدت آسيب پذير بوده و امکان سرقت اطلاعات از آنها بسيار بالاست.
شرکت مخابرات هم به هيچ کس چه مشترکانش و چه بانک ها تضمين نداده که محافظ اطلاعاتشان باشد و هيچ گونه سرقتي از اين طريق صورت نخواهد گرفت.

بنابراين توصيه اکيد کارشناسان بانکي اين است که تا حد امکان از تلفنبانک ها کمتر استفاده کنيد,يا اصلا استفاده نکنيد.باارسال اين مطلب به دوستانتان آنها را از خطراتي که در کمين آنهاست آگاه کنيد.

منبع:بانکي دات آي آر

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html