به گزارش خبرنگار جهان بين نيوز،شهر بن در 25 کيلومتري مرکز استان چهارمحال و بختياري، شماليترين شهر اين استان محسوب ميگردد، اين شهر دربن کوه سترگ جنگي سرافراز و آرام غنوده است و مدال زرين شجاعت و رشادت و ايثار را بر سينهاش آويخته است.
در ضلع جنوبي شهر بن و ابتداي ورودي آن از سمت شهرکرد، نگارهاي آرميده که نماد گردشگري شهر بن نام گرفته است.
آميزهاي زيبايي و طراوت و فرح که سرانگشتان زيبا آفرين خالق بيهمتا آن را به غايت زيبايي و رامشگري در دامان پر از راز کوه سترگ افغان جاي داده است.
چشمهسار زلال و بيپيرايه گرداب بن در کوه پايه کوه افغان بن درياچهاي با وسعت تقريبي 38 هزار مترمربع و عمق متوسط 10 متر ايجاد کرده که همه روزه پذيراي گردشگران بسياري از جاي جاي ايران عزيز اسلامي است.
علاقمندان به طبيعت در سايهسار مصفاي باغهاي انبوه و متراکمش ميآسايند و جوانترها در کوه سنگي و زيبايش به کوهنوردي ميپردازند، آن طرفتر بساط ماهيگيري هم به راه است و گردشگراني چند هم سوار بر قايق بر اين امواج آرام، سبکبال و فارغ از آلام دنيا ميآسايند تا زورق خيال را به دور دستهاي آرزو پرواز دهند.
اين مجتمع گردشگري که در سال 89 از طرف هيئت دولت به عنوان منطقه نمونه گردشگري معرفي گرديد در فاصله 25 کيلومتري مرکز استان و در شهر بن واقع گرديده و جاده دسترسي مناسب، نزديکي به شهر، نزديکي به جايگاه CNG و پمپ بنزين، برخورداري از امکانات رفاهي و کمپ قايقراني از جمله مزيتهاي اين کانون گردشگري است.
شهردار بن در گفتوگو با جهانبين نيوز با اشاره به ظرفيتهاي گردشگري شهر بن بن، اظهار داشت: اين شهر از ظرفيتها و منلطق گردشگري بسياري برخوردار است كه يكي از مهمترين اين مراكز گرداب بن است.
عبدالعلي ارژنگ افزود: مجتمع تفريحي گرداب بن يكي از مراكز تفريحي و زيباي استان به شمار ميرود كه در مسير رودخانه زايندهرود و زيارتگاههاي سيدبهاالدين و بابا پير احمد بن قرار گرفته و محل حضور و گذر بسياري از مهمانان و مسافران است.
وي با اشاره به ويژگيهاي خاص گرداب بن اظهار داشت: از مشخصات اين مجتمع تفريحي گردشگري ميتوان به چشمهسار زلال، درياچه زيبا، کمپ قايقراني، آبشار دلانگيز، سکوهاي نشيمن، نزديکي به شهر، فضاي سبز مناسب و فرحبخش، نزديکي به جايگاه سوخت و واقع شدن در دامنه کوه و امکان کوهنوردي اشاره کرد.
ارژنگ ادامه داد: اين مجموعه بينظير همه ساله پذيراي خيل عظيم گردشگران از اقصي نقاط ايران است.
شهردار بن با اشاره به موقعيت جغرافيايي اين مركز گردشگري، تصريح كرد: گرداب از سمت غرب به كوه لارك از شرق به شهر بن از جنوب به شهركرد و وردنجان و از شمال به بابا پير احمد و هوره و از سمت شمال غربي به سد زاينده رود منتهي ميشود.
ارژنگ اظهار داشت: طبق اطلاعاتي كه در دسترس است در گذشته اين محل چمنزاري بوده كه مردم درآن به كشت گندم ميپرداختند.
وي با بيان اينكه شهر بن يكي از شهرهاي فرهنگي كشور به شمار ميرود، تصريح كرد:در بدو ورود به اين شهر تنديس ميرزا حبيب دستان بني، بنيانگذار دستور زبان فارسي با صلابت و پر هيمنه خودنمايي ميکند. ميرزا حبيب که در دوره ناصرالدين شاه قاجار ميزيسته داراي 32 اثر ارزشمند است از اين بين 16 اثر به چاپ جديد رسيده و در دسترس همگان قرار دارد و از آن جمله ميتوان به ترجمه ميزانتروپ، حاجي بابا اصفهاني، دبستان سخن، برگ سبز، ترجمه ژيل بلاس و مفتاح الفلاح اشاره کرد.