به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،علي اصغر سلطانيه در گفتوگويي با اعلام اين خبر گفت: در نشست سفيران جنبش غيرمتعهدها در وين موضوعاتي از جمله بيانيه مربوط به حمايت جنبش غيرمتعهدها از فعاليتهاي هستهيي کشورمان، مطرح و تصويب شد.
وي با اشاره به اينکه «يک گروه کاري در مدت يک هفته بر روي متن اين بيانيه کار کرده است» افزود: اين بيانيه بار ديگر براي حمايت از جمهوري اسلامي ايران تصويب شد و من از طرف جنبش غيرمتعهدها هفته آينده آن را در شوراي حکام قرائت خواهم کرد.
وي گفت: اين يک پيام بسيار مثبت است از اينکه بيش از ??? کشور جهان در آژانس بين المللي انرژي اتمي از اصول مربوط به استفاده صلح آميز از انرژي هستهيي مطابق معاهده ان.پي.تي و اساسنامه آژانس و از فعاليت هاي صلحآميز جمهوري اسلامي ايران حمايت ميکنند که ما قدردان اين حمايتهاي بيدريغ در ?? سال گذشته هستيم.
نماينده کشورمان در آژانس انرژي اتمي که با واحد مرکزي خبر در وين گفتوگو کرده است، افزود: موضوعات ديگري هم از جمله ديدار تروئيکاي عدم تعهد( سفيران جمهوري اسلامي ايران, ونزوئلا و مصر) با رييس شوراي حکام و نيز موضوع انتخاب مجدد مديرکل در اين نشست مطرح شد.
وي با اشاره به اينکه «نشست بعدي شوراي حکام يک جلسه معمولي خواهد بود» افزود: موضوعات مختلف مانند برنامه و بودجه، ايمني و امنيت هستهيي در اين نشست مطرح ميشود.(افکار)