کد مطلب: 114081
سه پيشنهاد رضايي براي حل مشکلات اقتصادي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 672
 
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محسن رضايي صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با بيان اينکه مسئولان شرايط کنوني را مثل ماشيني که در سرازيري افتاده و راننده هم بيرون آمده به حال خود رها کرده‌اند، اظهار کرد: مسئولان شرايط کنوني اقتصاد را جدي بگيرند که اين گام اصلي‌ترين و مهمترين گام است تا بر آنچه که در حال وقوع است اشرافيت داشته باشند.
 
دولت و مجلس غافلگير شدند
 
وي به نبود پيش‌بيني براي شرايط اقتصادي کنوني از سوي مجلس و دولت اشاره کرد و گفت: مجلس و دولت در مقابل شرايط اقتصادي فعلي غافلگير شدند در حالي که بايد از قبل شرايط اقتصادي امروز را پيش‌بيني مي‌کردند و به اندازه کافي آمادگي براي خنثي کردن شرايط کنوني داشتند.
 
رضايي راه حل شرايط اقتصادي فعلي را در سه مورد خلاصه کرد و گفت: براي عبور از اين شرايط بايد مديريت کشور اصلاح شود سپس برنامه اقتصادي متناسب با شرايط کنوني اتخاذ شده و مهمتر از همه به منازعات سياسي در کشور پايان دهيم چرا که سال‌هاي آينده کشور نيازمند آرامش و ثبات است و مديريت توانمند با برنامه اقتصادي متناسب دواي درد اين شرايط خواهد بود.
 
وي خاطرنشان کرد: اگر مسئولان شب‌ها نخوابند، فکر کنند و از تمام نيروها، اهرم‌ها، امکانات و توانمندي‌هاي موجود استفاده کنند باز هم در انجام کار کم گذاشته اند، چه برسد به اينکه به مسائل حاشيه‌اي سياسي بپردازند.
 
رضايي با يادآوري شرايط کنوني گفت: ما در شرايطي نيستيم که بتوان کوچکترين بي‌توجهي نسبت به مسائل اقتصادي کشور کرد.
 
طرفداران تراکتورسازي استانداردي براي بازي‌هاي بين‌المللي
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام که جزو تماشاگران ويژه بازي تراکتورسازي تبريز و الجزيره امارات بود، در اين باره نيز گفت: بازيکنان خيلي بهتر از آنچه پيش‌بيني مي‌شد کار کردند و جانانه جنگيدند.
 
رضايي افزود: تيم الجزيره تيم بسيار قوي است ولي برتري تيم ما کاملا در زمين احساس مي‌شد.
 
وي ضمن تبريک به همه طرفداران، بازيکنان و مسئولان گفت: به هواداران متين و مودب تراکتورسازي که به موقع تيم را حمايت و تشويق کردند بايد دست مريزاد گفت.
 
رضايي رفتار مودبانه طرفداران تراکتورسازي را استانداردي براي همه بازي‌هاي بين‌المللي دانست و گفت: اينکه طرفداران با اخلاق خوب و متانت تيم خود را تشويق کنند بايد در همه بازي‌هاي ورزشي الگو باشد.
 

وي در پايان به مزاح گفت: داورها هم مثل اينکه چيني بودند و چيني ها اجناسشان قابل تعريف نيست.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html