به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل ازخبرنگار مسکن خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي نيکزاد در حاشيه بازديد از پروژههاي مسکن مهر اظهار کرد: در حاليکه از نيمه دوم سال 90 و همچنين 91 در استان پروژه جديدي آغاز نکرديم ، در تحويل اين 330 هزار واحد مسکوني تا زمان اعلام شده مشکلي ديده نميشود.
وي علاوه بر ساخت واحدهاي مسکوني در شهرهاي جديد استان تهران تصريح کرد:علاوه بر شهرهاي جديد ، حدود 99 هزار واحد در شهرستانهاي استان تهران در حال ساخت است که زمانبندي اين واحدها نيز تا نيمه اول سال 92 است.
نيکزاد با اشاره به پروژههاي مسکن مهر شهر تهران و البرز بيان کرد: شهر جديد پرديس که ثبتنام خود را از مرحله صفر آغاز کرد، با 80 هزار واحد مسکوني، شهر جديد پرند با 95 هزار واحد مسکوني در حال تکميل است.
وزير راه و شهرسازي افزود: شهر جديد انديشه با 10هزار واحد و شهر جديد هشتگرد با 1000واحد در استان البزر در حال ساخت است که شهر هشتگرد متقاضي تهراني نيز دارد اما در حوزه استحفاظي استان البزر است.
وي در جريان بازديد از پروژههاي صفادشت با بيان اينکه در پروژه 12هزار و 600 واحدي صفادشت، در حوزه شهرستان شهريار که اکثر ساختمانها به اتمام رسيده بود گفت: بايد مواردي همچون آب، برق، فاضلاب، مدرسه، مسجد، مرکز تجاري، کلانتري و ديوار ساحلي که تبديل به مکان زندگي براي مردم الحاق شود و همچنين با کمکهاي صورت گرفته از سوي وزارت نيرو و وزارت راه و شهرسازي، براي 12000واحد هنگام تحويل، آب، برق، محوطه، مدرسه، مسجد و کلانتري آماده سازي شود.
تحويل 80 هزار واحد تا پايان سال 91
نيکزاد با بيان برنامههاي آينده استان تهران گفت: مقرر شده تا در سطح استان ازهفته اول بهمنماه تا پايان اسفندماه به صورت هفتهاي در مجموع 85 هزار واحد اعم از شهرهاي جديد و شهرستانهاي استان افتتاح و در خدمت مردم قرار گيرد.
به گفته وي، کليه همکارانش در بخش مسکن به صورت هفتهاي مشکلات پيش روي مسکن را رصد و بررسي ميکنند به گونهاي که قرار است هر سايتي تحويل داده ميشود، اين سايت داراي تاسيسات زير ساختي اعم از آب ، برق و ... و تاسيسات روبنايي اعم از زير سازي و روسازي شهري شامل محوطه، روسازي ، اسفالت و جدول و تاسيسات روبنايي همچون مدرسه، کلانتري، مسجد و مرکز تجاري که براي يک مجتمع مسکوني مورد نياز است، درنظر گرفته شود.
سود 35 درصدي از خريد مسکن ويژه تهران
وزير راه و شهرسازي که از مسکن ويژه تهران با عنوان "مسکن تهران" ياد کرد، ادامه داد: مسکن ويژه تهران در چند سايت ديگر نيز آماده خواهد شد.
وي افزود: نوع خريد و پرداخت مبلغ خريد مسکن ويژه نيز ساده و براساس يک قرارداد با پيمانکار است که همان مبلغ از مردم گرفته ميشود و در اين شرايط زمين به صورت ملکي است و بالغ بر 30 در صد قيمت زمين از متقاضي اخذ و 70 درصد باقيمانده نيز با پرداخت قسطي کمتر از يک ميليون تومان در ماه پرداخت دريافت ميشود.
نيکزاد با بيان شرايط خريد مسکن ويژه تهران و الزام شرط داشتنن فرم"ج" سبز نشانگر صاحبخانه نبودن متقاضي و استفاده نکردن از يارانه دولت جهت خريد ملک توسط وي يا همسرش، تاکيد کرد: خريد مسکن ويژه با اين شرايط بين 35 تا 40 درصد نسبت به بازار مسکن تهران سود در بر خواهد داشت.