کد مطلب: 113252
حمايت هاي حقوقي و قضائي، مهمترين نياز امروز ايثارگران
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 777

در سال 1365 به منظور تقدير از مجاهدت و ايثارگريهاي رزمندگان اسلام و خانواده هاي معظم شهدا، اسرا و ... تشکيلات دفتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران  و مطابق ماده 203 قانون استخدامي سپاه پاسداران  انقلاب اسلامي تحت نظارت دفتر حمايت مرکزي  تأسيس گرديد.

به گزارش جهانبين نيوز به نقل از بام ايران خبر، رئيس دفتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران سپاه ناحيه شهرستان شهرکرد با اشاره به وظايف اين دفاتر گفت: انجام هرگونه حمايت حقوقي و قضائي و ارائه خدمات مشاوره اي حقوقي به افراد تحت پوشش اين دفاتر، قبول وکالت در پي گيري دعاوي و شکايت مطوحه از طرف آنها، ارشاد قضائي، انجام خدمات لازم جهت تسريع در رسيدگي به پرونده هاي مطروحه و انجام کليه وظايف ماده 4 قانون حمايت قضائي از بسيج در مورد افراد آن قانون از جمله وظايف اين دفاتر مي باشد.

روح الله کريمي وردنجاني تنظيم دادخواست، شکوائيه، و اظهارنامه، لايحه، دفاعيه و اعتراضيه را از ديگر فعاليت هاي مهم اين دفاتر عنوان کرد و افزود: به جهت درخواست بعضي از افراد تحت پوشش اين دفاتر، تا کنون تعداد کثيري وکالتنامه تنظيم شده که کارشناسان دفتر بعنوان وکيل در پرونده هاي متشکله اقدام نموده اند.

وي تصريح کرد: ارسال نامه تسريع به منظور رسيدگي خارج از نوبت پرونده ها، مشاوره حقوقي و پاسخ به سؤالات حقوقي و قضايي ايثارگران و کمک به مراجع قضائي در تشخيص اعسار افراد کم بضاعت از قبيل ارائه مدارک حقوق و اسناد احوال و املاک  از ديگر فعاليت هاي اين دفاتر به شمار مي روند.

کريمي وردنجاني با بيان اينکه حمايت حقوقي و قضائي، مهمترين نياز ايثارگران جنگ تحميلي به شمار ميرود بيان داشت: از بدو تأسيس دفتر حمايت حقوقي و قضايي ايثارگران در محل دادگستري شهرکرد تا کنون تعداد کثيري از پرونده هاي مربوط به دعاوي حقوقي و قضايي بسيجيان، رزمندگان، جانبازان، آزادگان و خانواده معظم شهدا و خانواده سرفراز اسراء جنگ تحميلي، تشکيل شده است که با تلاش و پيگيري کارشناسان دفتر منتهي به صدور رأي، مصالحه و يا بايگاني گرديده اند.

وي در خصوص افراد تحت حمايت دفاتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران اظهار داشت: جانبازان با حداقل 25 درصد از کار افتادگي، آزادگان و خانواده اسراء و گروگانهاي بسيج و سپاه شامل پدر، مادر، همسر و فرزندان، رزمندگان داوطلب به شرط داشتن حداقل 3 ماه سابقه خدمت متوالي و يا 6 ماه خدمت متناوب در جبهه و کليه بسيجيان در عضويت هاي فعال و ويژه به شرط داشتن حداقل 6 ماه سابقه عضويت در بسيج و استمرار آن تا کنون، افراد تحت حمايت اين دفاتر به شمار مي روند.

کريمي وردنجاني در خصوص کارشناسان حقوقي که در دفتر حمايت فعاليت مي کنند گفت: کارشناسان اين دفتر شامل نيروهاي بسيجي افتخاري و نيروهاي وظيفه با مدارک کارشناسي و کارشناسي ارشد مي باشند که ابتدا آموزشهاي لازم را در جهت تجارب حقوقي کسب نموده و سپس در دعاوي حقوقي وارد خواهند شد.

رئيس دفتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران سپاه ناحيه شهرکرد در ادامه تأکيد کرد: ايثارگران و بسيجيان قبل از هر گونه انجام عمل حقوقي با کارشناسان دفتر مشاوره کنند تا در جريان دادرسي دچار مشکلات حقوقي نشوند چرا که اين کار به نوعي پيشگيري قبل از درمان است.

کريمي وردنجاني با بيان اينکه فعاليت هاي اين دفاتر کاملا رايگان مي باشد و هيچ گونه حق الزحمه اي از حمايت خواه دريافت نمي شود تصريح کرد: کارشناسان حقوقي دفتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران بدون الزام به کسب پروانه وکالت از کانون وکلا مطابق ماده 203 قانون استخدامي سپاه پاسداران  انقلاب اسلامي مي توانند در کليه مراحل دادرسي از طرف افراد تحت حمايت بعنوان وکيل اقدام نمايند.

به گزارش بام ايران خبر در حال حاضر دفاتر حمايت حقوقي و قضائي ايثارگران در مراکز دادگستري ها و يا سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مستقر گرديده اند و حوزه فعاليت آنها نيز منطبق با حوزه قضايي مرکز دادگستري مربوط مي باشد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html