حجتالاسلام والمسلمين امير جوانآراسته در گفتوگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار کرد: انسان به دليل داشتن کرامت از ساير موجودات بهتر است، اما اين بدان معني نيست که نسبت به سايرين تعرض داشته باشد و انسان بايد محدوده و مبناي خود را بشناسد و اگر کرامت براي انسان درست معنا شود اجازه تصديگري به ساير موجودات را به خود نميدهد.
وي با بيان اينکه «دين ما دين اخلاق است و پيامبر مبعوث شده تا اخلاقمداري را رواج دهد» تصريح کرد: داشتن اخلاق، عزت و کرامت انسان را افزايش ميدهد و نمونه اخلاق والا در رفتار امام حسين (ع) قابل مشاهده است که در شرايط سخت همواره به اصول اخلاقي پايبند بودند.
وي تاکيد کرد: پيام اصلي عاشورا افزايش عزت انساني است و اگر بخواهيد يک الگوي صحيح براي کرامت انساني پيدا کنيد نمونه اعلاي آن امام حسين(ع) و نهضت آن امام است.
جوان آراسته با اشاره به احياء امر به معروف و نهي از منکر که به کرامت انساني ميافزايد، گفت: يکي از وظاف ما اين است که انسانها را متوجه اين امر کنيم که در زندگي به دنبال چه چيزي هستند و ارزش وجودي خود را به کم نفروشند و همواره جايگاه خود را بشناسند.
اين استاد عرفان و تصوف در پايان گفت: امر به معروف و نهي از بدي يعني اينکه ارزشهاي ظاهري و زودگذر زندگي را انتخاب نکنيم و امام حسين (ع) آمد تا ما را متوجه اين امر کند که قيمت و عزت انسان کم نيست و خود را به کم نفروشد.