کد مطلب: 112790
رژيم صهيونيستي مقابل غزه کم آورده است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 817

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از مهر: مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اينکه رژيم صهيونيستي در مقابل اقتدار و توانايي غزه کم آورده است افزود: آنچه مسلم است، اين حمله رژيم صهيونيستي به غزه بارديگر ناتواني آنها را به اثبات رساند و برگ ديگري از اقتدار و توانايي حماس رقم خورد.
 
سردار يدالله جواني مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با اشاره به تهاجمسپاه پاسداران عليه غزه افزود: در اين چند روز رژيم صهيونيستي تهاجمات زيادي را عليه غزه انجام داده است و سردمداران اين رژيم غاصب وقتي حملات جديد خود را آغاز کردند براين باور بودند که ازمان و پيروزي انها  از جنگ 22 روزه کمتر خواهد بود و حتما پيروز جنگ خواهند شد.
 
وي افزود: اما مقاومت حماس،امنيت رژيم صهيونيستي را به خط انداخت به طوري که مجبور شدند موضوع آتش بس و يا مذاکره را مطرح کنند و دراصل موضوع مذاکره از سوي رژيم صهيونيستي و از طرف برخي از کشورهاي واسط(کشورهاي منطقه)مطرح شده است،اما مي خواهند به گونه اي جلوه دهند که اين درخواست از سوي حماس بيان شده است.
 
جواني ادامه داد: رژيم صهيونيستي براي عبور از بحراني که در آن قرار گرفته موضوع مذاکره را دنبال مي کند در حالي که حماس و مقاومت به خوبي مقابل رژيم صهيونيستي ايستاده اند.
 
مشاور نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اينکه با اين اوضاع به هيچ وجه مذاکره به نفع حماس نيست افزود:البته اگر بخواهد مذاکره اي انجام شود گروه هاي فلسطيني شرط و شروطي دارند و حتما ان را مطرح خواهند کرد به هرحال آنچه مسلم است،اين حمله رژيم صهيونيستي به غزه بارديگر ناتواني آنها را به اثبات رساند و برگ ديگري از اقتدار و توانايي حماس رقم خورد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html